Familiereizen

Wilt u dit jaar uw verjaardag eens anders vieren? Of staat een drie-generatie-tocht al heel lang op uw wensenlijst maar komt het er maar niet van? Aan boord van de Linquenda maakt u een familiereis die u nooit meer zult vergeten.

Ervaar het gevoel van vrijheid samen met diegenen die u het meest lief heeft. Het gezellige ruim zorgt dat iedereen zich thuis voelt. Samen lang tafelen of spelletjes spelen met de (klein)kinderen brengt iedereen samen. Er is een ruime keuken aan boord om voor iedereen te koken. Verder zijn er 8 hutten met in totaal 18 slaapplaatsen, zodat iedereen kan blijven slapen.

Natuurlijk valt er buiten ook van alles te beleven. Iedereen kan en mag meedoen met het zeilen, van het hijsen tot aan het sturen. Veiligheid staat natuurlijk voorop, maar ook uw plezier! We stellen de zeilen bij naar uw wensen. Na het zeilen is er natuurlijk ook nog een hoop te zien. U kunt samen wandelen door oude VOC-stadjes of over de Wadden-eilanden. Of misschien zelfs over de zeebodem, en op zoek gaan naar wat de zee op de zandbanken heeft achtergelaten.

Wij nemen u en uw familie graag mee op een reis over het water. Klik hier voor meer informatie over onze prijzen.