Blog

Openlucht cabaret in de haven van Hoorn was geweldig

Cabaretier Hans Lebbis en Jan Dooyes van het zeilcharterschip “Linquenda” werken samen om toch cabaret te presenteren. Buiten spelen nieuwe stijl. De eerste show in Hoorn “binnen anderhalve meter” was een groot succes.

Met zijn nieuwe programma: De Corona Files treedt Hans een uur op en gebruikt hij het schip van Jan als podium en decor. Het publiek (per avond 100 mensen) komt op gepaste afstand kijken vanuit hun eigen (bij-)bootjes. Een beperkt aantal bootloze mensen kunnen gebruik maken van de diensten van de Watertaxi Hoorn van Bram Nijenhuis.

De bezoekers kunnen de show uitsluitend volgen met koptelefoons die ter plekke zullen worden uitgereikt. Dit is mede noodzakelijk om toeloop van ongenood publiek te vermijden  

Uiteraard wordt van iedereen verlangd zich bij de onthulling van de Corona Files strikt aan de corona regels te houden.

Meer informatie en tickets vind je hier.

Vakantie voor de hele familie

In verband met de corona crisis zijn voorlopig alle vaarmogelijkheden ingeperkt. Zodra het weer mag, verwelkomt Jan u graag aan boord en gooien we de trossen los om weer in alle vrijheid te kunnen genieten van het water. Bestel alvast mooi weer en maak uw boeking voor dag-, weekend- of weektocht op deze website.

In plaats van de normale groepstochten willen we u dit jaar graag wijzen op de mogelijkheden van een familie-vaartocht of de boot te gebruiken als alternatief voor een vakantiehuisje. Het lijkt er op dat we vanaf 1 juli ook met twee families tegelijk mogen varen. Neemt contact op met schipper Jan voor de mogelijkheden en tarieven. Ook als u een alternatieve flex-werkplek zoekt of overnachting, of misschien heeft u zelf nog creatievere plannen? Het zijn uitzonderlijke tijden, die meer mogelijkheden bieden dan normaal gesproken. Bespreek het met de schipper en ontdek uw nieuwe vaarplan.

 

De Linquenda gaat terug naar Bergentheim!

Op 5 mei is het 75 jaar geleden dat zij in Bergentheim de bevrijding vierde. Op verzoek van mensen die dat nog weten keert het schip weer terug naar de plaats waar zij in 1944 verborgen was door haar toenmalige eigenaar Anthony de Vries. Meer nieuws volgt.