Blog

De Linquenda gaat terug naar Bergentheim!

Op 5 mei is het 75 jaar geleden dat zij in Bergentheim de bevrijding vierde. Op verzoek van mensen die dat nog weten keert het schip weer terug naar de plaats waar zij in 1944 verborgen was door haar toenmalige eigenaar Anthony de Vries. Meer nieuws volgt.

Zeiltocht Individueel inschrijven.

drooggevallen op het wad
droogvallen op het wad

Familieweken individueel Gezin of eenouder met kind? Opa, oma met kleinkind? Het maakt niet uit wie of wat je bent. Kom, vaar mee met ons op de Linquenda!

Pinkstervakantie 2018  zaterdag 19 mei 12 uur t/m vrijdag 25 mei 16 uurEnkhuizen <> Enkhuizen.

Prijs : € 498,- pp volwassenen.                                   Kinderen € 398,- (4 tot 12j) of € 448,- (13 tot 17j). Additioneel  € 8,- tot € 12,- pppd voor de boordkas (eten en drinken aan boord en toeristenbelasting).

 

Familievakantievaarweek ook individueel

Vanaf zaterdag 21 juli 12 uur t/m vrijdag 27 juli 16 uur    Makkum <> Makkum   of

Vanaf zaterdag 11 augustus 12 uur t/m vrijdag 17 augustus 16 uur. Makkum <> Makkum of Enkhuizen <> Enkhuizen

Prijs : € 528,- pp voor de weektochten  Kinderen betalen € 428,- (4 tot 12j) of € 478,- (13 tot 17j).     Additioneel  € 8,- tot € 12,- pppd voor de boordkas (eten en drinken aan boord en toeristenbelasting).

Ga je mee? Bel Jan: 0626799922 of mail: jan@varenmetjan.nl

7 dagen zwerven over IJsselmeer en het wad. Op zoek naar niets of misschien wel naar onszelf, laten we ons meevoeren op de ritmen van het tij en de wind. “Niets mag en alles moet” of was het omgekeerd? Nou ja, met elkaar doen we alles wat nodig is voor het slagen van de tocht en een hele mooie belevenis. Verder is het natuurlijk een totaal doelloze reis want we komen toch weer daar waar we al waren. Daarom: Vooral voor diegenen voor wie de reis zelf het doel is… en als we dan “NIETS” bereiken zijn we helemaal geslaagd.

Water, zand, wind, zout, zon, licht en de weidsheid van het wad. “Hee Jan, Ik heb ontdekt dat de horizon krom is.” “Loopt het wad zo niet leeg?”

 

Oerol 2018! Beleef het overal op Terschelling. Het eiland is altijd vol goede sfeer maar met Oerol wel het meest!

Kom slapen op de Linquenda op Oerol. Nog enkele 2 pers. hutten vrij vanaf zondag 17 juni 17h00. Prijs € 95,- per hut per nacht.

ITGWO 2018  Het spektakel van Vlieland. Reeds volgeboekt!

Klusweek: 9 april t/m 13 april bikken, plamuren en schilderen aan het schip. Gratis verblijf en kost.

Wegbrengtocht Vrienden en vriendinnen van Jan en de Linquenda varen mee over naar de andere kant (van het IJsselmeer.  Wil je graag eens meevaren maar komt het financieel even niet goed uit. Monnickendam >> Makkum 7 en 8 mei. Monnickendam >> Terschelling. 13 en 14 juni. Klein groepje; Gratis vaart. Wel bijdrage in de boordkas (eten, drinken, toeristenbelasting).