Whilst Corona rules we need Corona Rules

Deze show blijft binnen “de anderhalve meter” oftewel het “nieuwe normaal”. Nu de kamer met reces is zal dat waarschijnlijk ook wel iets langer gehandhaafd blijven. Leuker kunnen we het niet maken.. en we zullen het ermee moeten doen

Als trouwe fan van Lebbis weet u dat hij voldoende afstand houdt tot zijn publiek. Hij zal dan ook geen mondkapje dragen. U kunt dat desgewenst wel doen maar dan dient u ook zelf daar voor te zorgen.

• Als u de tickets heeft besteld zorgt u ervoor dat binnen uw groep of bootje geen lichamelijk zieke mensen zijn. d.w.z. geen mensen met verkoudheidsklachten en lopende neuzen en zo.

• En dat er geen mensen aan boord zijn die onlangs onbeschermd in aanraking zijn geweest met corona patiënten. Of onlangs zijn aan-geniest en/of gehoest of bespuugd zijn door mensen waarvan men weet dat die het virus bij zich gedragen zouden kunnen hebben.

• Als u mondkapjes gebruikt wordt dat hoogstwaarschijnlijk wel op prijs gesteld door uw directe omgeving. In tegenstelling tot het openbaar
vervoer mogen dat hier ook medische zijn.

• Laat de koptelefoons a.u.b. niet met water in aanraking komen. Zij zijn professioneel gereinigd en worden dat na gebruik ook onmiddellijk weer. Vergeet bij inlevering niet uw borg terug te vragen.

• Houd van anderen dan uw huisgenoten 1,5 meter afstand. Denk daarbij dat u een michelinpakje draag met een diameter van 1,5 meter en dat u het
michelinpakje van vreemden niet mag raken. Als iedereen dat doet kan niemand iets te klagen hebben.

• Drink niet direct uit de fles en als u dat toch doet deel dan niet met anderen maar houd haar alleen nog voor uzelf. Na alle maatregelen van de afgelopen maanden moet dat toch niet zo moeilijk zijn. U zult er zeker voor beloond worden. 

De meest beperkende maatregelen zijn nu wel weer opgeheven maar toch willen we bij dit feestje de anderhalve meter afstand toch even voor het voetlicht plaatsen. Corona Rules, tenslotte, nog altijd een groot gedeelte van ons dagelijks bestaan.

We zijn super benieuwd wat Hans ons gaat onthullen in De Corona Files! Wij wensen iedereen een fantastische avond!