LEBBIS onthult De Corona Files live aan boord van de Linquenda

Openlucht cabaret op het water in Hoorn

Cabaretier Lebbis (Hans Sibbel) en Jan Dooyes van het zeilcharterschip “Linquenda” werken samen om een uniek cabaret te presenteren in Hoorn. Buiten spelen nieuwe stijl!

De Corona Files

Met zijn nieuwe programma: De Corona Files treedt Hans een uur op en gebruikt hij het schip van Jan als podium en decor. Het publiek komt op gepaste afstand kijken vanuit hun eigen (bij-)bootjes. Voor publiek dat geen eigen bootje heeft zijn – ook op gepaste afstand – plaatsen beschikbaar in de boten van Watertaxi Hoorn. Bij het aanschaffen van de kaartjes kan hiervoor de keuze gemaakt worden en voor aanvang van de show kunnen zij zich met hun ticket melden bij het opstappunt.

De bezoekers zullen de show uitsluitend kunnen volgen met – speciaal gereinigde – koptelefoons zoals die ook voor silent-disco worden gebruikt.

Locatie: Havenkom Hoorn tussen het park en het houten Hoofd. Aanvang 20.00 uur. Ankeren bootjes om 19:00 uur

Kom je ook? Dan kun je hier bestellen:

DatumAanvangAfhalen koptelefoons vanaf 
Woensdag 15 juli 202020:0019:00

Vanwege de slechte weersvooruitzichten hebben we de show moeten verplaatsen maar woensdag 15 juli. Als u tickets gekocht had, zijn deze uiteraard geldig op de nieuwe datum. Neem in geval van twijfel of vragen graag nog even contact met ons op.

De havenmeester reikt u vanaf zijn boot de koptelefoon uit op vertoon van uw ticket. Vergeet niet na afloop uw borg terug te halen bij de havenmeester tegen inlevering van de koptelefoon.

Met eigen boot (ter plekke melden bij de boot van de havenmeester vanaf 19:00) voor steiger 2 Havenkom. 

Met watertaxi. (melden bij opstappunt watertaxi achter gebouw Krententuin) vanaf 19:00

De show begint om 20:00 en duurt tot 21:00. Daarna levert u de koptelefoon weer in.

Mocht het weer of nieuwe maatregelen het evenement verhinderen komt er een alternatieve datum.