Zeiltjalk Linquenda

Zeiltjalk Linquenda

Zeiltjalk Linquenda

 

Even genoeg van de dagelijkse drukte? De klassieke zeiltjalk Linquenda is de perfecte plek voor een frisse kijk op het leven. De wind in de zeilen en het glinsterende water om je heen geeft bijna vanzelf al een gevoel van vrijheid.

Geniet van de rust van het water en de zon. Voel de spanning van de zeilen die de wind vangen. Kijken naar de prachtige luchten en je gedachten de vrije loop laten. Of aanpakken en meewerken aan boord. Een koers uitzetten. Zeilen. Sturen. De begeleiding van een beroepsbemanning biedt de mogelijkheid om zelf actief mee te zeilen of om lekker achterover te hangen op het warme dek en rustig de wolken voorbij te zien drijven.
Breek een paar dagen uit de dagelijkse sleur met een zeiltocht op de Linquenda. Zeilervaring is niet nodig. Enthousiasme wel. Maar wie zou nou niet enthousiast worden van zo’n heerlijke plek: tussen water en wolken, waar het schip vaart maakt maar de tijd stil staat.

Zeiltjalk Linquenda is voor groepen beschikbaar als bijzondere locatie om een evenement, zeilvakantie, dagtocht of unieke teambuildingsbijeenkomst te laten plaatsvinden. Het schip is in te zetten als luxueus varend hotel, trouwlocatie, vergaderruimte op het water, workshoplocatie of als bijzonder bed & breakfast adres. Er is ruimte genoeg – inclusief overnachtingen voor 18 personen.
Kom aan boord van de Linquenda met familie, vrienden, collega’s, klasgenoten, buren, medestudenten of medecursisten. Schipper Jan Dooyes geeft je er een warm welkom.

 

Adressen

Bel: +31(0)626799922

mail: jan@varenmetjan.nl

postadres
Schutterhoeflaan 35
3832GR Leusden


opstapadres Monnickendam:
't Proyen
MONNICKENDAM
opstapadres Makkum
Workummerdijk 1
MAKKUM

Meer zeilen