Zeilvakantie

[jwplayer mediaid=”420″]

Individuele inschrijving bij groepsreizen:

Bijzondere zeilvakanties en zeiltochten op de IJsselmeer en Waddenzee

De LINQUENDA is een machtig schip.  Ze heeft 18 slaapplaatsen en zoveel mensen kunnen dus mee. Zeilend over het IJsselmeer en de Waddenzee:  Het wind, de stroom en het getij en onze doelen bepalen het reisplan, we kunnen eilanden bezoeken en droogvallen op het Wad. Beleef het het en ga mee op vakantie met schipper Jan en zijn maat.

De motor

Als we niet zeilen wordt de LINQUENDA voortgestuwd door een zescilinder Klöckner DEUTZ motor met een inhoud van 13,5 l. levert hij 116 pk op kruissnelheid. Bouwjaar: 1953!

 

Zeilvakanties programma 2015 Linquenda

 

  • 23 t/m 29 mei, Historische Zuiderzee reis naar het boek van Henry Havard uit 1873.
  • 1 t/m 6 juni, Slow travel. Als een beurtschip door rivieren en kanalen.
  • 11 t/m 21 juni Oerol. Linquenda is slaapschip bij dit geweldige evenement.
  • 13 t/m 17 juli, Jongerentocht (18 t/m 22 jarigen.)
  • 3 t/m 8 augustus, 6-daagse tocht. IJsselmeer/Wad.
  • 9 t/m 14 augustus,  6-daagse tocht. IJsselmeer/Wad.
  • 19 t/m 23 augustus, SAIL Amsterdam.
  • 3 t/m 7 september, Into the great wide open. (VOL)

 

Bel Jan: 0626799922 voor meer informatie en inschrijving!

Groepen:

Op zoek naar een gezellige locatie voor uw familiefeest, weekend, bedrijfsuitje, paar dagen weg met vrienden of een bijzondere asverstrooiing? Neem vrijblijvend contact op over alle mogelijkheden om de LINQUENDA (evt in combinatie met andere schepen) te huren voor uw eigen groep. Of een hele bijzondere vakantie met uw vrienden of familie.

Water, de lucht, de wind, de stroming, het zonlicht en de pittoreske oude dorpjes en steden langs de Hollandse meren: geen dag is hetzelfde op een zeilschip. Een echte zeilvakantie van een of twee weken is dan ook de meest gevarieerde vakantie die in Nederland te beleven is. Voor groepen van 8 – 18 personen is de Linquenda met schipper en maat beschikbaar voor een onvergetelijke zeil- en vaarvakantie. De bestemming wordt in overleg met de schipper gekozen, maar de reis erheen is ook al een vakantiefeest. Met een zeilvakantie komt het beste van alle werelden samen: de rust van het water, de gezonde buitenlucht, lekker actief bezig zijn op het schip, maar ook de gezelligheid van het avond- en nachtleven aan de wal en in de kajuit. En… nooit zoeken naar een plek voor de overnachting: de Linquenda is een varend hotel met genoeg comfort om er langer te willen blijven.

Adressen

Bel: +31(0)626799922

mail: jan@varenmetjan.nl

postadres
Schutterhoeflaan 35
3832GR Leusden


opstapadres Monnickendam:
't Proyen
MONNICKENDAM
opstapadres Makkum
Workummerdijk 1
MAKKUM

Meer zeilen