Teambuilding

Samenwerken is noodzaak als je wilt varen

Moeite om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen binnen een afdeling, team of heel bedrijf? Dan is varen de perfecte teambuilding. Probeer maar eens een schip te laten varen als iedereen iets anders wil. Het belang van teamwork is vanzelfsprekend voor alle mensen die aan boord komen van de Linquenda.
Frisse ideeën, heldere inzichten en een vlotte samenwerking: het komt allemaal direct in een ander licht te staan op De Linquenda. Het schip zelf leent zich als geen ander voor een efficiënte en verrassende teambuilding.

Alle uitdagingen, conflicten en coalities die in het bedrijf spelen zijn terug te zien in de acties die plaatsvinden op de Linquenda als het schip gaat varen. Samenwerking is noodzaak. Maar hoe zet je daarbij ieders kwaliteiten optimaal in? Hoe motiveer je de een en rem je de ander wat af? Wat levert overleg op? Hoe maak je de communicatie efficiënt en soepel? En… vaart het schip daar beter mee?

Op een zeilschip spelen precies dezelfde succesfactoren een rol als in een bedrijf: samenwerking, overleg, timing, het delen van kennis en meer. Een betere praktijkschool dan dit bestaat er haast niet. Zeilen is een constant proces in wording: het vraagt volledige inzet, flexibiliteit, overleg, creativiteit en een voortdurende zoektocht naar betere oplossingen voor veranderende situaties.

De Linquenda biedt een compleet en bijzonder effectief teambuildingsprogramma, waar de schipper een belangrijke rol in speelt. In samenwerking met trainers en coaches organiseren we teambuildingstochten aan boord. Schipper Jan was ooit implementerend consultant bij een groot bedrijf. Met zijn inzichten als schipper is hij uitstekend in staat om de omstandigheden op water op te zoeken die het mogelijk maken om gebeurtenissen op zijn schip te vertalen naar veranderingsprocessen in uw bedrijf. Met een frisse blik en een nieuwe inspiratie gaan de medewerkers weer van boord. Een nonconformistische setting op een sfeervolle en unieke locatie. Uw bedrijf en uw mensen profiteren van de ervaringen die ze spelenderwijs opdeden op de Linquenda.

Voor info en specifieke arrangementen op dit gebied kunt u bellen met 06 267 999 22

 

Adressen

Bel: +31(0)626799922

mail: jan@varenmetjan.nl

postadres
Schutterhoeflaan 35
3832GR Leusden


opstapadres Monnickendam:
't Proyen
MONNICKENDAM
opstapadres Makkum
Workummerdijk 1
MAKKUM

Meer zeilen